Dagbesteding

"De maatschappij is er niet meer alleen om de cliënt te ondersteunen, maar de cliënt mag ook een aandeel hebben in het ondersteunen van de maatschappij"

Dagbesteding Pyriet bestaat niet zomaar.
Het is onze passie om een aandeel te hebben in het doen opbloeien van mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Jezelf inzetten voor een ander en een volwaardige plaats hebben in de maatschappij draagt daar enorm aan bij.
Toch zien we vaak hier weinig mogelijkheden toe zijn voor mensen die, tijdelijk of langdurig, extra ondersteuning nodig. Met Dagbesteding Pyriet willen we mensen die extra ondersteuning nodig hebben de gelegenheid geven om, onder professionele begeleiding en vanuit een beschermde werkomgeving, anderen te ondersteunen. Dit komt de eigenwaarde, het werkplezier en de maatschappelijke betrokkenheid ten goede.

Stichting D0k16
Als dagbesteding hebben we een samenwerking met Stichting D0k16.
Met ons Team zorgen we er voor dat dit goede doel zoveel mogelijk kinderen in armoede kan helpen. Dit doen we door spullen in te zamelen, schoon te maken, op te knappen en zelf spullen voor hen te maken. We gaan daarna met een rijdende winkel naar verschillende wijken en plaatsen in de omgeving, zodat kinderen en ouders spullen kunnen uitzoeken. Wat te groot is om mee te nemen geven we weg via onze webwinkel.

Begeleiders, vrijwilligers, dagbestedingscliënten en stagiaires... we zijn allemaal één team dat samenwerkt om minderbedeelde kinderen te ondersteunen. Iedereen heeft binnen dit team zijn eigen plekje en gebruikt zijn eigen talenten om een bijdrage te leveren. We hechten dan ook veel belang aan een gezellige en gelijkwaardige sfeer op de werkvloer.


Begeleiding

De begeleiding is in handen van Sjoukje Leeverink, Marije Zwiers-Leeverink en Aukje Leeverink. We hebben een brede professionele achtergrond in de zorg voor diverse doelgroepen en werken samen met de overkoepelende organisatie Driestroom. Dagbesteding Pyriet zien wij als de perfecte combinatie om mensen met allerlei achtergronden bij elkaar te brengen om iets goeds te doen voor de maatschappij.


 

Subcategorieën

Dagbesteding Pyriet
Pyriet 13
9207 GK Drachten

Tel: 06-31219156
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dagbestedingpyriet.nl

Dagbesteding Pyriet is
onderdeel van Driestroom

©2018 Dagbesteding Pyriet