Ons Team

Begeleiders, vrijwilligers, dagbestedingscliënten en stagiaires... we zijn allemaal één team dat samenwerkt om minderbedeelde kinderen te ondersteunen. Iedereen heeft binnen dit team zijn eigen plekje en gebruikt zijn eigen talenten om een bijdrage te leveren. We hechten dan ook veel belang aan een gezellige en gelijkwaardige sfeer op de werkvloer.


Begeleiding

De begeleiding is in handen van Sjoukje Leeverink, Marije Zwiers-Leeverink en Aukje Leeverink. We hebben een brede professionele achtergrond in de zorg voor diverse doelgroepen en werken samen met de overkoepelende organisatie Driestroom. Dagbesteding Pyriet zien wij als de perfecte combinatie om mensen met allerlei achtergronden bij elkaar te brengen om iets goeds te doen voor de maatschappij.


 

Samen met haar man vangt Aukje al een zeer lange tijd mensen op die, om wat voor reden dan ook, hulp nodig hadden. 
Op deze manier zijn zij rond 1995 de pleegzorg ingerold. Hieruit is het Gezinshuis Driestroomhuis Klim-op ontstaan, dat zij runnen samen met dochter Marije en schoonzoon Thomas.
Aukje heeft al langere tijd het verlangen om een maatschappelijk zorgproject op te zetten voor o.a. minima in de directe omgeving. Dit wordt nu eindelijk werkelijkheid in de vorm van Dagbesteding Pyriet en Stichting D0k16.
Hoewel Aukjes focus met name gericht zal zijn op het gezinshuis, is zij achter de schermen volop betrokken bij de dagbesteding en zal ze regelmatig te vinden zijn op de Pyriet.


 

Als eigen dochter in een pleeggezin zit de zorg Marije in het bloed.
Na haar studie heeft ze jaren gewerkt als leerkracht basisonderwijs en vervangend gezinshuisouder.
Sinds 2014 is ze mede-eigenaresse en gezinshuisouder in Driestroomhuis Klim-op. Hier zet ze zich volop in om kinderen die niet meer thuis kunnen wonen de veiligheid en begeleiding te geven die zij nodig hebben.

Marije en haar man Thomas wonen met hun 2 zoontjes op het perceel waar ook de dagbesteding plaatsvindt. Ze zal dus regelmatig te vinden zijn in de werkruimtes.


 

Sjoukje zal als activiteitenbegeleider het meest te vinden zijn op Dagbesteding Pyriet.
Sinds 2001 is zij werkzaam in de zorg en heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met een verstandelijke beperking met bijkomende problematiek en in de jeugdzorg.
Sinds 2014 is Sjoukje werkzaam in Driestroomhuis Klim-op.

Dagbesteding Pyriet
Pyriet 13
9207 GK Drachten

Tel: 06-31219156
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dagbestedingpyriet.nl

Dagbesteding Pyriet is
onderdeel van Driestroom

©2018 Dagbesteding Pyriet