De stichting blijft groeien en daarom hebben we ook meer mensen in ons team nodig.

Wanneer je bij ons team zou willen aansluiten vinden we het fijn om eerst kennis te maken.
Zo kunnen alle partijen kijken of je goed binnen ons team past.
Natuurlijk mag je ook een dagdeel met ons meedraaien om kennis te maken met de rest van het team en te kijken of het echt is zoals je had verwacht.

Heb je besloten om ons team te komen versterken dan gebeurt er het volgende:

  • We vragen je om wat informatie over jezelf te geven. Het is vaak het gemakkelijkst om een verslag van een andere hulpverlener te geven.
    Deze informatie sturen we door naar Driestroom, zodat zij voor de zekerheid nog even kunnen kijken of we niets over het hoofd hebben gezien. Zij geven daarna een officieel plaatsingsadvies dat bindend is, maar zijn het vrijwel altijd eens met onze eigen inschatting.
    Zodra zij toestemming hebben gegeven wordt je bij Driestroom ingeschreven.

  • Ondertussen kijken we ook naar de financiĆ«n.
    Soms moet er nog een indicatie worden aangevraagd voor iemand. Soms hoeft de bestaande indicatie alleen maar overgezet te worden.
    Ook kan het zijn dat er contracten afgesloten moeten worden met een woonzorginstelling of een gemeente waar wij nog geen contract mee hebben. Alle betrokken mensen/instanties gaan samen bezig om te zorgen dat alles rond komt.

In overleg kun je alvast beginnen met het werk bij Pyriet voordat alles rond is.
Om teleurstelling te voorkomen doen we dit alleen wanneer wij (vrijwel) zeker weten dat het plaatstingsadvies van Driestroom positief uit zal vallen.

Persoonlijk plan

In de eerste drie maanden dat je bij ons bent nemen we de tijd om elkaar rustig te leren kennen.
Je kunt aan verschillende werkzaamheden proeven en een plekje vinden binnen het team.

Na drie maanden maken we een persoonlijk plan.
We beschrijven in dit plan de dingen die voor jou belangrijk zijn: wie je bent, wat voor ondersteuning je zou willen en waarom je bij Pyriet/D0k16 wil werken (doelen).
Deze doelen verschillen sterk per persoon en stellen we in overleg met jou op. Het kan zijn dat je je verder wilt ontwikkelen (bijv. computertechniek), dat je langzamerhand wilt toewerken naar re-integratie voor een betaalde baan, maar ook dat je gewoon leuk en nuttig werk wil doen. Ook bespreken we hoe wij je daar bij kunnen helpen.
We denken graag met je mee en ondersteunen je graag in de manier waarop jij je werk en toekomst vorm wilt geven.
Ieder half jaar overleggen we hoe het gaat en ieder jaar zullen we een nieuw of aangevuld plan maken.