Nieuws

Inmiddels zijn we heel wat maanden verder en wat hebben we de afgelopen tijd veel gedaan en beleefd!

Een overzichtje van de hoogtepunten:

 • In september 2016 zijn we begonnen te werken.
  Hoewel Stichting D0k16 nog niet volop draaide waren er meer dan voldoende spullen om alvast een start mee te maken. De eerste weken bestonden uit het opbouwen en inrichten van het magazijn en het opbouwen van de webwinkel van D0k16.
  Van alle kanten komen er spullen binnen en het is fijn dat we alvast een voorsprong kunnen maken vóór de start van D0k16.

 • November was de maand dat D0k16 spetterend van start is gegaan met een goed bezochte (gratis) sinterklaasmarkt.
  Tijdens deze markt konden minima ouders gratis sinterklaascadeautjes ophalen uit verschillende categorieën. Onder het genot van een kopje koffie, thee of chocolademelk hebben we de cadeautjes ook nog voor hen ingepakt.
  Op die manier kunnen deze gezinnen gezellig thuis sinterklaas vieren met een volle sinterklaas zak.
  Het was een gezellige en vooral hele waardevolle dag, waarin we voor het eerst kennis konden maken met de mensen die wij ondersteunen.

 • Ondertussen draaide in november ook alvast de voorbereidingen voor de crowdfunding campagne van Stichting D0k16, die in december en januari is uitgevoerd. Een extreem drukke tijd, maar wel een prachtig resultaat!
  Stichting D0k16 heeft namelijk sinds kort haar eigen rijdende winkel.

 • Maart is de maand waarop we de rijdende winkel hebben opgehaald en zijn begonnen om deze te verbouwen.
  Op de website en facebookpagina van D0k16 vindt u filmpjes van het opknappen van de winkel. Inmiddels is de binnenkant al helemaal leeg gehaald en geschilderd en zijn de oude stickers van de buitenkant afgehaald. Het verschil is al zo duidelijk te zien en we kunnen niet wachten tot we de winkel echt kunnen gaan inrichten!!

  Er komen nu wekelijks nieuwe aanmeldingen binnen van minima ouders die aangeven ondersteuning van ons nodig te hebben. Zo kunnen we steeds meer ouders ontlasten en kinderen een gelukkiger leven geven.

Heb je zin om ons team te komen versterken? We hebben op het moment plaats voor nieuwe aanmeldingen van cliënten, stagiaires en zoeken nog een vrijwilliger (in goede gezondheid) die ons wil komen ondersteunen.
Neem gerust contact op!

Groetjes Sjoukje

 

 

Dagbesteding Pyriet
Pyriet 13
9207 GK Drachten

Tel: 06-31219156
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dagbestedingpyriet.nl

Dagbesteding Pyriet is
onderdeel van Driestroom

©2018 Dagbesteding Pyriet